ZANDVOORT - Zondag 5 mei organiseert Star Promotions de Eerste Jaarmarkt 2019 in Zandvoort. Kom gezellig langs om een kijkje te nemen op de braderie. We hebben ongeveer 250 kramen voor u klaarstaan. Een ruim assortiment van artikelen zoals bijvoorbeeld, kleding, sieraden, woondecoratie, speelgoed en multimedia.

De Eerste Jaarmarkt 2019 zal plaats vinden op:
· Zondag 5 mei van 10:00 tot 17:00

Naast de kramen met verschillende artikelen hebben we ook heerlijke bara’s, loempia’s, churros, patat en hamburgers. Daarnaast kunt u een lekker kopje koffie nemen of een koud glas frisdrank.

Voor de kinderen hebben we een draaimolen of zweefmolen en grijpkranen! Grijp je kans en misschien ga je wel naar huis met heel veel leuke prijzen!

Dus kom gezellig langs op de Zomerbraderie in Zandvoort. Voor meer informatie kunt u kijken op onze Facebookpagina of de evenementen pagina van de Zomerbraderie in Zandvoort Klik hier voor de facebookpagina eerste Jaarmarkt 2019 Zandvoort

Heeft u vragen en/of suggesties voor de Zomerbraderie dan kunt u ons tijdens kantooruren telefonisch bereiken op het nummer 0105243434.
U kunt ons ook mailen op info@starpromotions.nl