ZANDVOORT - Op 28, 29 & 30 juni 2019 vindt op het Gasthuisplein in Zandvoort voor de 11e keer Culinair Zandvoort plaats.

Wellicht heeft u al eens genoten van de gerechten, chocolade, koffie en gezelligheid maar wanneer u nog nooit geweest bent, wordt het hoog tijd en is het volgende misschien handig om te weten: een hapje gaat niet zonder een drankje en daarom zijn er twee tenten waar u aan de bar een drankje kunt halen.

Tijdens het evenement kunt u uitsluitend met Scharrekoppen betalen, deze zijn per 10 te koop bij twee kassa´s op het terrein. U kunt hier ook pinnen. 1 Scharrekop staat gelijk aan 1 euro. De gerechten kosten maximaal 6 Scharrekoppen. Tijdens Culinair Zandvoort vindt u bij de kassa´s de Culinair krant. Deze krant staat boordevol informatie, een must have om mee te nemen naar Culinair Zandvoort!

Culinair Zandvoort wordt volledig georganiseerd door en met vrijwilligers en is afhankelijk van sponsoring. Tijdens Culinair Zandvoort zijn er speciaal voor de kleintjes diverse poppenkastvoorstellingen.

Elk jaar blijkt dat mensen Scharrekoppen over hebben aan het einde van het evenement. Deze hebben echter geen waarde meer na afloop van Culinair Zandvoort. Daarom kunt u uw restant aan Scharrekoppen inleveren bij de organisatie. Deze zal de waarde omzetten in een donatie aan een goed doel.

Website van Culinair Zandvoort: www.culinair-zandvoort.nl