ZANDVOORT - De nieuwe expositie bij Pluspunt is samengesteld door de deelnemers van de schildercursus "het Open Atelier" en is geheel gewijd aan het onderwerp vogels; zij hebben hierbij hulp gehad van een ornitholoog.

Deze groep komt al jaren samen op dinsdagochtend in Pluspunt onder leiding van Mona Meier-Adegeest. Het Open Atelier bij Pluspunt bestaat al heel wat jaren: sommige deelnemers schilderen hier al 25 jaar! Hun inspiratie halen ze uit het dagelijks leven, de natuur rondom hun heen, en van andere schilders. De onderwerpen zijn zeer divers en natuurlijk heeft elke schilder zijn eigen voorkeur t.w. landschappen, dieren, bloemen, figuren zee en havengezichten. Er wordt gewerkt met aquarel, acryl en olie.

De cursus is geschikt voor zowel beginners als gevorderden. Inmiddels is hij alweer wat weken begonnen maar instromen is zeker nog mogelijk, als u mee wil doen kunt u zich melden bij de balie van Pluspunt: 023-5740330. Meer informatie kunt u vinden op de website: http://www.pluspuntzandvoort.nl/cursussen/alle-cursussen/open-atelier

De expositie is nog te bewonderen tot 6 april. Locatie: Pluspunt, Flemingstraat 55, Zandvoort Noord.