BLOEMENDAAL - Goed nieuws: de voorstellingen in september gaan door! Voor concerten in de openlucht geldt dat er maximaal 750 mensen tegelijk aanwezig mogen zijn, daarom is het publiek van de grote (uitverkochte) concerten opgesplitst en verdeeld over twee shows. Hierdoor zijn er voor alle shows in september extra kaarten vrijgekomen!

Wil jij graag naar het optreden van Snelle, Maan, Wolter Kroes, Miss Montreal of Suzan & Freek? Dan is dit je kans! Bovendien zijn er nog eens drie topartiesten aan ons programma toegevoegd: Di-rect, Racoon en BLØF komen terug naar Caprera om het seizoen met een knaller af te sluiten!

De kaartverkoop voor de voorstellingen is nu begonnen. Sluit jij de zomer af met een magische voorstelling in Caprera?

Coronatoegangsbewijs
Let op: voor deze voorstellingen moet iedereen van 13 jaar en ouder een geldig coronatoegangsbewijs laten zien aan de poort. Dit betekent een vaccinatie- of herstelbewijs, of een negatieve testuitslag van maximaal 24 uur oud. In het theater wordt de 1,5 meter afstand losgelaten. Ook gebruikt men maar 2/3e van de capaciteit (maximaal 750 bezoekers) waardoor er voldoende ruimte zal blijven om vrij te bewegen en afstand te houden van anderen. Voor meer informatie neem dan zeker een kijkje op de site https://caprera.nu/.