ZANDVOORT - Geluk is samen de zondag doorbrengen.

Bij OOK Zandvoort komen senioren 3 keer per maand samen voor een gezellige zondag. Er wordt samen gebabbeld, gekaart, geknutseld en gegeten.

Een deelneemster vertelt: “Ik vind het heerlijk om er even uit te zijn en tussen de mensen te zijn en hier kan dat. Even gezellig koffie drinken en bijpraten met de andere deelnemers en leuke dingen doen. Zo knutselen we elke week of leggen we een kaartje. We eten ook gezellig samen, heerlijk is dat: de gastvrouwen leggen ons altijd flink in de watten. De vrijwilligers bij OOK Samen zijn allemaal zulke lieve mensen. Ik kijk er echt elke week weer naar uit en zou het niet willen missen, ik word er zo gelukkig van!”

Om dit geluk te delen stelt OOK Samen op zondag 3 september haar deuren open voor de “Geluksroute”. Iedereen is van harte welkom om deze zondag tussen 13.30 en 15.00 uur langs te komen voor een gratis kopje koffie met wat lekkers. Ook kunt u dan gratis meedoen met de knutselactiviteit van deze dag: een gelukspoppetje maken! Aanmelden is niet nodig.

U kunt dan zelf de sfeer proeven, voor uzelf of misschien voor een ander (ouders, buurvrouw o.i.d.) en wie weet schuift u dan wel vaker aan bij OOK Samen op zondag!

Locatie: Flemingstraat 55, Zandvoort Noord