HAARLEM - Bent u klaar voor de digitale overheid? Tegenwoordig wordt steeds meer dienstverlening van de overheid digitaal aangeboden. Best lastig als u nog niet handig bent met internet of niet zo bekend bent met de overheidsdienstverlening. Doe daarom de gratis cursus ‘Leer werken met de digitale overheid’. De cursus bestaat uit vier bijeenkomsten die worden begeleid door gecertificeerde docenten. De lessen worden gegeven in kleine groepjes en aan het einde van de cursus is er een feestelijke certificaat-uitreiking. U hoeft geen examen te doen. De gratis cursus vindt plaats op dinsdag 14, 28 november & 5, 12 december, van 10:00 – 12:00 uur in de Bibliotheek Zandvoort, Louis Davidscarré 1. Aanmelden voor de cursus kan aan de balie van de Bibliotheek of via de website www.bibliotheekzuidkennemerland.nl.

In deze cursus krijgt u alle stappen van het veilig zoeken en vinden van de juiste overheidsinformatie uitgelegd. Ook wordt u stap-voor-stap meegenomen in het proces van het aanvragen van een DigiD. U krijgt een gratis werkboek waarin oefenmateriaal en nuttige tips staan, zodat u thuis alles nog eens op uw gemak kunt lezen.

Tijdens de cursus kunt u gebruikmaken van laptops van de Bibliotheek en wordt uw privacy gewaarborgd. Voor deze cursus zijn de basisvaardigheden op een computer nodig. Bent u nog niet bekend met de computer en het internet, dan kunt u eerst de gratis cursus Klik & Tik volgen. Meer weten? Vraag ernaar bij de balie van de Bibliotheek.

Dinsdag 14, 28 november & 5, 12 december | 10:00 – 12:00 uur | Gratis

de Bibliotheek Zandvoort, Louis Davidscarré 1 in Zandvoort