ZANDVOORT - Een kerstconcert met de Koninklijke Zangvereniging Mastreechter Staar is op zich al bijzonder. Want “Staar” betekent in het Maastrichts “ster”. Een kerstmis zonder sterren, dat kan immers niet.

In deze decembermaand zijn er weer een aantal kerstconcerten en de Staar mag weer in Zandvoort in de RK Sint Agathakerk, Grote Krocht 45 een kerstconcert verzorgen op 21 december a.s. om 20:00 uur.

Het is niet de eerste keer dat de Staar hier in Zandvoort mag optreden. Vrijwel om de twee jaar weet de organisatie Classic Concerts Zandvoort, zo rond Kerstmis, het koor te vinden.

Ook dit jaar brengt het koor voor u een compleet kerstprogramma. De mooiste kerstliederen uit verschillende landen, waardoor u een paar dagen voor Kerstmis in een juiste stemming wordt gebracht. Saillant detail is, dat dit concert nagenoeg een première is van het concert dat de Staar traditioneel op tweede kerstdag in het Theater aan het Vrijthof te Maastricht voor het voetlicht zal brengen.

Onder leiding van onze jonge Belgische dirigent Frederik Verhooghe en vleugelvirtuoos Michiel Ballhaus zorgen wij samen met onze solisten Bibi Ortjens (sopraan), Bèr Schellings (bas-bariton) en Fabio Verga (tenor) voor een onvergetelijk en sfeervol avond-optreden.


Zie ook website: www.mastreechterstaar.nl.