ZANDVOORT - Singel 39, Dé ontroerende feelgoodfilm van dit voorjaar, op donderdag 16 mei in de Ladies Night in Cinema Circus Zandvoort.

Mo (39), kort voor Monique (Lies Visschedijk), heeft het helemaal voor elkaar: een baan als hartchirurg, een lieve familie, een maandelijks bezoek van haar minnaar én een prachtig pand aan de Singel in Den Haag. plots staat de aantrekkelijke kunstenaar Max (Waldemar Torenstra) bij haar op de stoep. Max valt op mannen, maar heeft ook een kinderwens. Als Max via een app op zoek gaat naar de ideale moeder voor zijn nageslacht, begint Mo zich af te vragen of er toch meer is in het leven dan enkel haar carrière.

De Ladies Night ; een avond speciaal voor de dames. Lekker een avond uit met vriendinnen, lekker bijkletsen, filmpje pakken, nog meer bijkletsen, hapje erbij en natuurlijk een drankje. Want anders is het feest niet compleet. En omdat het Ladies Night is, ook nog een tasje vol verrassingen.De kosten bedragen € 13,50 per persoon. Kaarten zijn te koop aan de kassa in Circus Zandvoort, en via www.cinemacircuszandvoort.nl