ZANDVOORT - In 1995 organiseerde Loveland haar allereerste feest in Zandvoort. Op 10 September aanstaande is Loveland terug in Zandvoort met "Loveland Beach".

Loveland is na meer dan 20 jaar terug op de plek waar het ooit allemaal begon en wil dat graag vieren met de bewoners van Zandvoort. Via onderstaande link kunnen alle bewoners van Zandvoort gebruik maken van de actie 2 tickets voor de prijs van 1. Deze actie is exclusief voor bewoners van de gemeente Zandvoort.

Loveland organiseert al meer dan 20 jaar professionele evenementen voor muziekliefhebbers. Door 20 jaar ervaring organiseert Loveland dit evenement met de grootst mogelijke zorg voor de omgeving en haar omwonenden. Het evenement wordt verder ook duurzaam georganiseerd onder meer door het gebruik van zogenaamde ‘ecobekers’ Een deel van de opbrengst gaat naar Stichting Noordzee. Op die manier draagt het evenement bij aan een schone Noordzeekust. Met een strakke organisatie, een fantastische locatie en artiesten van de bovenste plank belooft "Loveland Beach" een grandioos succes te gaan worden.

Woon jij in Zandvoort en wil je getuige zijn van Loveland Beach? Wees er dan snel bij en haal zolang de voorraad strekt jouw voordeel en bekijk de voorwaarden op: http://lovelandbeach.com/bewoners-zandvoort/