ZANDVOORT - Elke tweede woensdag van de maand is er in de Bibliotheek Zandvoort (Louis Davidscarré 1) het Mamacafé; een ontmoetingsplek voor (aanstaande) moeders en vaders van jonge kinderen, waarbij ook baby’s en peuters van harte welkom zijn.

Loop gezellig binnen op woensdag 8 november tussen 9:30 en 11:30 uur, je hoeft je niet van tevoren aan te melden. Deze ochtenden worden georganiseerd i.s.m. de Jeugdgezondheidszorg Kennemerland (JGZ Kennemerland).

Mamacafés

Tijdens de maandelijkse Mamacafés spreken we onder het genot van een kop koffie met elkaar over onze kinderen, hoe ze groter groeien, over de peuterpuberteit, over de Jeugdgezondheidszorg, over de combinatie kinderen en werk, over leuke kinderboeken en over handige tips bij het opvoeden.

Feesten

Maandelijks wordt een toepasselijk thema gekozen dat door een deskundige nader wordt toegelicht. Dit thema wordt verzorgd door JGZ Kennemerland of door de Bibliotheek. Deze keer is het thema ‘Feesten’! Met het oog op de komende feestdagen kun je met je kindje op de foto voor Kerst, er komt een professionele fotograaf. Natuurlijk ook voor papa’s! Loop gezellig binnen, aanmelden is niet nodig.

Kijk voor meer informatie op www.bibliotheekzuidkennemerland.nl,

Woensdag 8 november | 9:30 – 11:30 uur | Gratis

de Bibliotheek Zandvoort, Louis Davidscarré 1 in Zandvoort