ZANDVOORT - De band ‘mooi weer op straat’ zal aankomende zondag een optreden geven in het Amsterdam Beach Hotel. De mannen van MWOS zullen de avond vullen met hits uit de jaren ’60, ’70 en ’80. De muziek van nu zal ook zeer zeker aan bod komen. Deze liedjes worden gecombineerd met bekende kinderliedjes, zoals ‘Hoedje van papier’.

Oerol festival
MWOS heeft al aardig wat festivalervaring, want zo hebben ze bijvoorbeeld opgetreden op het jaarlijkse Oerol festival op Terschelling. Het druk bezochte festival werd in 1981 opgericht door Joop Mulder. Mulder was destijds eigenaar van café de Stoep in Midsland. Op 18 juni 1982 was het zover en kon de eerste editie van het Oerol festival plaatsvinden.

Instrumenten
De band speelt in een originele samenstelling van instrumenten. Men bespeelt de saxofoon, de accordeon, de gitaar en de cajon (een handtrommel van een slagvlak van hout en komt oorspronkelijk uit Peru). Ook wordt er meerstemmig gezongen. In deze muzikale samenstelling wordt het zondag één groot feest voor alle leeftijden!

Het optreden is gratis toegankelijk en duurt van 18.30 tot 21.00 uur.

Meer informatie
Amsterdam Beach Hotel Zandvoort
Badhuisplein 2-4
2042 JB Zandvoort