ZANDVOORT - In augustus 2019 is het 50 jaar geleden dat het Woodstock Music & Art Fair plaatsvond. Woodstock Music & Art Fair is een muziekfestival dat van 15 tot en met 18 augustus 1969 gehouden werd in Amerika. Woodstock Music & Art Fair is het hoogtepunt van de jaren zestig en van het hippietijdperk. Het motto van het Woodstock Music & Art Fair is “3 Days of Peace & Music”. Dit thema zet de organisatie Hip and Happy events om in een moderne variant tijdens het Music and Hippie Festival Zandvoort.


3 days of peace, love and music van 26 t/m 28 juli in Zandvoort.
Een uniek en gratis toegankelijk muziekfestival aan de boulevard van Zandvoort met een hippie-/rock-/Woodstockthema. Er treden op vrijdag -en zaterdagavond diverse Woodstock (cover)bands op met muziek uit de jaren 60, er is Spaanse livemuziek op zondag, en een vrolijke groep hippies genaamd Buzzking presenteren drie dagen lang unieke Gypsy Dancemuziek.

Het geheel wordt aangevuld met een Hippie markt op het Badhuisplein en een Boulevard vol foodtrucks en beleving die eindigt met een hippie chillzone waar er vanuit een muziekcaravan met huiskamersferen verschillende liveoptredens plaatsvinden van singer songwriters zoals Flemming die onder andere op Pinkpop heeft gespeeld en Collin Hoeve en Laura Beekman die onder andere bekend zijn van hun Battle in het TV-Programma The Voice.

Denk verder aan nog veel meer hippieness zoals readings, yoga, live-art, photobooth en andere activiteiten waar je als bezoeker actief aan mee kan doen, waan je even terug in de tijd. Summer, hippie feelings gegarandeerd! De organisatie verwacht ook veel bezoekers uit Duistland. De Duitse pers heeft zich al gemeld om verslag te doen deze dagen.

Kom langs en beleef!

Hip & Happy events staat voor kleurrijke events die een glimlach achterlaten op het gezicht van de bezoeker.

De organisatie is bekend van de Ibiza markten en Hippie Boulevard markten die dit jaar voor het derde opeenvolgende aar plaatsvinden in Zandvoort. Voor meer informatie check onze website www.hipandhappyevents.nl.