ZANDVOORT - Op 12, 13 en 14 juli 2024 wordt het Gasthuisplein weer omgetoverd tot een gezellig festivalterrein met de lekkerste foodtrucks, grappige street acts en leuke optredens uit alle delen van de wereld!


Geniet gedurende dit weekend van al het lekkers wat uit de verschillende food trucks geserveerd wordt. Landen als Italie, Spanje, Japan, Mexico, Vietnam en nog vele anderen zijn van de partij tijdens het lekkerste weekend van Zandvoort. Naast al die lekkere food trucks kunt u natuurlijk ook weer genieten van de grappige street acts en leuke optredens gedurende het hele weekend!

Maak je klaar om je smaakpapillen te verwennen tijdens het evenement "Wereldse Smaken Zandvoort". Dit unieke culinaire spektakel brengt een verscheidenheid aan internationale gerechten samen op één locatie, waardoor bezoekers een wereldwijde smaakervaring kunnen beleven. Van de smaakvolle pasta's uit Italië tot de pittige gerechten uit Mexico, "Wereldse Smaken" biedt een uitgebreid assortiment aan culinaire hoogstandjes uit verschillende landen. Ontdek de diversiteit van wereldkeukens en geniet van de unieke smaken die deze culturen te bieden hebben. Laat je verrassen door een culinaire reis vol smaak en ontdekkingen, allemaal op één plek in Zandvoort."