ZANDVOORT - Brandweer Zandvoort organiseert 22 juni samen met de reddingsbrigade een open dag. De deur van de kazerne aan de Linnaeusstraat staat open van 12:00 – 16:00 uur.

Tijdens deze open dag kan de bezoeker kennismaken met het belangrijke werk van de brandweer en in gesprek gaan met de brandweermannen –en vrouwen van het korps. Bezoekers kunnen ook een kijkje nemen bij de verschillende demonstraties die gegeven gaan worden. Natuurlijk is ook het materieel waarmee de brandweer werkt te zien en is er informatie te krijgen over brandveilig wonen. Er staan brandweervoertuigen opgesteld en er is de mogelijkheid om een kijkje te nemen in de kazerne. Voor de kinderen zijn er allerlei activiteiten. Door het uitvoeren van diverse brandweertaken kunnen kinderen bijvoorbeeld een brandweerdiploma halen. Ook voor de volwassenen zijn er activiteiten. Uiteraard staat onze ladderwagen er ook weer, om op hoogte een blik te werpen op ons mooie dorp Zandvoort (dit onderdeel is weersafhankelijk).

Mocht er meer interesse zijn voor de vrijwillige brandweer of onze Jeugdbrandweer, bij de wervingstand kan je terecht voor alle vragen. Ook kunnen hier mooie tekeningen of kaarten met berichten ingeleverd worden die gemaakt zijn voor onze brandweer mannen en vrouwen. Wij ontvangen dit met veel plezier.

Ook de DAKAR TRUCK van het “Firemen Dakar Team” www.firemendakarteam.nl en de wensen ambulance (www.wensenambulance.nl) zijn aanwezig op de open dag.