ZANDVOORT - Elke tweede woensdag van de maand tussen 10.00 en 12.00 uur is er in de Bibliotheek Zandvoort het Mamacafé: een ontmoetingsplek voor (aanstaande) moeders en vaders van jonge kinderen waarbij ook baby’s en peuters van harte welkom zijn.

Tijdens de maandelijkse Mamacafés wordt er, onder het genot van een kop koffie, met elkaar gesproken over de kinderen, hoe ze groter groeien, over de peuterpuberteit, over de Jeugdgezondheidszorg, over de combinatie kinderen en werk, over leuke kinderboeken en over handige tips bij het opvoeden. Incidenteel wordt er een thema ‘in het zonnetje’ gezet. De speelgoedvijver “De Lachende Kikker” zal deze ochtenden aanhaken bij het Mamacafé.

De eerstvolgende keer is (éénmalig) op woensdag 25 juli bij de leestafel bij de Bibliotheek vanaf 10 uur.

Kinderen die onbezorgd kunnen spelen, dat vinden de vrijwilligers van de Speelgoedvijver heel belangrijk. Daarom zijn er op verschillende momenten uitgiftes van gratis speelgoed. Iedereen die een kleine beurs heeft, kan hier gebruik van maken. Ook willen zij behulpzaam zijn bij de eigen verjaardag van een kind. Te denken valt dan aan een mooi cadeau, maar ook een feestdoos met daarin onder andere slingers, ballonnen en een taart. Bovendien kunnen zij helpen bij het organiseren van verjaardagspartijtjes en bij het organiseren van traktaties voor op school.

Voor meer informatie kunt u de website bezoeken: www.speelgoedvijver.nl of mail naar: Speelgoedvijver@gmail.com