Tijdens het jubileumweekend van Porsche mag de GT3 Cup Challenge Benelux niet ontbreken. De zeventigste verjaardag van het merk werd onder andere gevierd met twee races tijdens de Porsche Days op Circuit Zandvoort. Max begon het weekend sterk met een plaats op de eerste startrij in de kwalificatie voor race 1. Ook Jesse, Menno en Ziad beleefde een sterke kwalificatie met Menno op pole position bij de B-rijders voor beide races.

Nadat op zaterdagmiddag de start lichten doofden, verschalkte Max met een superstart pole position man Güven. Ook Menno en Ziad kwamen goed door de openingsfase en behielden de eerste en tweede plaats bij de B-rijders. Jesse beleefde een minder fortuinlijke openingsfase met een spin in de eerste bocht na een touche. Direct na de flitsende start van Max drong Güven aan en pakte in de derde ronde de leiding terug. Door een crash van Saelens kwam de safety car in de baan en sloot het gehele veld weer aan. Bij de herstart ging het helaas mis voor Max. Een over-optimistische manoeuvre van Maassen zorgde voor hard contact met de auto van Max wat het einde van zijn race betekende.

Bij de B-rijders was er wel feest dankzij een dubbel podium! Een prachtige overwinning van Menno en P3 voor Ziad. Jesse reed zichzelf met een knappe inhaalrace alsnog naar de zevende plek bij de Arijders.

Een stralende zon tijdens de Porsche Days op zondag beloofde een mooie race. Deze begon wederom met een superstart van Max vanaf P3. De van pole vertrokken Güven verloor twee plaatsen in de Tarzanbocht, terwijl Maassen in de bocht daarna de aanval van Max op de leiding hardhandig pareerde. De gevechten voor elke centimeter asfalt moest Max bekopen met een lekke band. Ondanks het snelle werk van de Team GP Elite monteurs viel Max na de pitstop ver terug.

Bij de B-rijders werd er eerlijk gevochten om positie, prachtig om te zien! Ziad had na een sterke start de weg naar voren gevonden en wist knap zijn tweede plek vast te houden. Menno eindigde in race 2 op P4. Jesse revancheerde zich ook in race 2. Hij bleef keurig uit het gedrang en reed een sterke wedstrijd met een zesde plaats bij de A-rijders. Vlak achter hem werd Max als zevende afgevlagd. Mede doordat hij in de laatste fase van de race de snelste auto op de baan was en zo nog flink plekken wist terug te winnen.