ZANDVOORT - In samenwerking met LHBTI aan Zee en PinkPoint Amsterdam gaan 't Wapen van Zandvoort weer een bankbingo doen. Een avond vol vermaak en gezelligheid vanuit 't Wapen gewoon bij jullie thuis op de bank!


Onder het genot van je eigen drankje en hapje, of een borrelbox van de collega's of de Wapens Weekendtas meespelen met BINGO, vanaf je eigen bank....!

'Zaterdagavond 19 december gaat men live vanaf 19.45 om daarna om 20.00 uur bingo te spelen met onze gasten. We gaan live via Facebook, dus deelnemen kan met minstens 1 Facebookaccount. Het makkelijkst te volgen op de laptop, telefoon kan ook eventueel gecast naar je tv', aldus 't Wapen.

Men zorgt voor een fantastisch prijzenpakket en spelen drie rondes BINGO. Uiteraard worden de prijzen zoveel mogelijk lokaal gekocht. Leuke prijzen om deze tijd met z'n allen door te komen en de avondjes thuis nog een beetje gezellig te maken.

Inschrijven en dus deelname aan de BINGO kan via Whatsapp naar 06-13325770 o.v.v. van je adresgegevens en het aantal kaarten.

De bingo kaarten kosten €12,50 en daarmee spelen we 3 rondes. De kaarten worden thuis in de brievenbus gedaan met een leuke gadget erbij!

Tevens verloot men onder de bingospelers vanaf hun eigen bank een leuke prijs, voor degene die de leukste foto in pride-outfit stuurt.

Dit wil je toch niet missen!