ZANDVOORT - In Wijksteunpunt de Blauwe Tram kunt u om de week (in de even weken) op woensdagmiddag aanschuiven bij de tekenlessen van Cornelis van Meurs.

Hij is een bevlogen tekenaar die graag zijn kennis deelt en iedereen wil leren tekenen. Al snel zult u merken dat ook ú kunt tekenen! In een gezellige groep geeft hij op een ontspannen manier les. De groep heeft een open inloop, u hoeft zich dus niet van tevoren op te geven en indien u een keertje niet kunt komen is dat niet erg. De kosten voor deze tekenlessen zijn € 3,50 p.p. inclusief materiaal, koffie en wat lekkers. De eerste keer meedoen is geheel gratis en vrijblijvend, dus kom gewoon eens langs en doe mee. De eerstvolgende les is op woensdag 4 april en start om 13.30 uur.

Houdt u meer van schilderen? Vanaf woensdag 11 april kunt u aanschuiven bij de (nieuwe!) schilderclub in de Blauwe Tram. Deze club is er om de week (in de oneven weken) op woensdagmiddag en is een club waar zelfstandig wordt geschilderd. Een enthousiaste vrijwilligster, die uiteraard zelf heel goed kan schilderen, begeleidt de groep en geeft advies. Deze club is vooral bedoelt om gezellig met elkaar te schilderen en van elkaar te leren. Eigen inbreng wordt erg gewaardeerd. De kosten voor meedoen aan de schilderclub zijn € 3,50 p.p. inclusief materiaal, koffie en wat lekkers. De eerste keer is op woensdag 11 april en start om 13.30 uur, speciaal voor de eerste keer en om elkaar te leren kennen, is er een speciale schilderopdracht bedacht. Deze eerste keer meedoen is geheel gratis en vrijblijvend, dus kom langs en schilder mee.

Uiteraard bent u ook meer dan welkom u om bij beide aan te sluiten!

Locatie: Wijksteunpunt de Blauwe Tram, Louis Davidscarré 1, Zandvoort centrum.
Meer informatie kunt u krijgen via Jolanda Meier:

jolanda@pluspuntzandvoort.nl