ZANDVOORT - Traditiegetrouw heeft Pluspunt dit jaar een driedaags tienerkamp naar Duinrell georganiseerd voor tieners die een vakantie goed kunnen gebruiken. Dankzij financiële bijdragen van lokale ondernemers en stichtingen kon het kamp worden gerealiseerd.

Vrijdag 19 oktober om 18:00 uur zijn we vanaf Pluspunt in Zandvoort met 14 jongeren en een groepje begeleiders vertrokken naar Duinrell. Eenmaal aangekomen hebben wij onze spullen in het Duinhostel afgegeven om vervolgens te gaan eten bij La Place. Na het eten was het op naar het Tikibad om met z’n allen te gaan zwemmen en van de glijbanen af te gaan. Dit jaar hadden we ook laserguns mee, waarmee we op een terrein van Duinrell ons in de avond prima konden vermaken.

Op de zaterdag hebben wij met z’n allen ontbeten en daarna ging iedereen het park in. Gave achtbanen, de rodelbaan, het uitkijkpunt en nog veel meer attracties! Iedereen heeft zich prima vermaakt. Door het mooie weer was het wel druk in het park en waren er wat wachtrijen, maar dat mocht de pret niet drukken. In de avond hebben we opnieuw gezwommen, met de laserguns gespeeld en daarna nog wat spelletjes gedaan in het Duinhostel.

Zondag was dan alweer de laatste dag, maar zeker een harstikke gezellige en zonnige dag waarop ook het Tikibad weer bezocht werd door de jongeren. Om 18:00 stond de bus alweer te wachten die heeft ons weer veilig naar Zandvoort gebracht.

Dank aan alle sponsoren die dit fantastische Tienerkamp mogelijk hebben gemaakt!