AMSTERDAM - Tubular Bells & Canto Ostinato met Sandra en Jeroen van Veen is het laatste concert dat bevestigd is voor de komende editie van Live At, een serie openluchtconcerten tijdens de zomerdagen in het Amsterdamse Bostheater. Hiermee is het programma van Live At 2017 compleet. Eerder werden Hooverphonic with orchestra, Milow, Walk Off The Earth, Lucky Chops, Typhoon, Alex Vargas, Memphis Maniacs, Boris presents: Keep The Funk Alive, The Common Linnets en Matisyahu al bevestigd. Tubular Bells & Canto Ostinato is op zondag 17 september te zien tijdens Live At. De kaartverkoop start aanstaande vrijdag 30 juni om 10:00 uur.

Het befaamde duo Sandra en Jeroen van Veen voert tijdens een lig- en zitconcert de legendarische muziekstukken Tubular Bells & Canto Ostinato op. Tubular Bells wordt uitgevoerd op toetsen en elektronische instrumenten en is o.a. bekend van de film The Exorcist. Na de pauze vertolkt het echtpaar Simeon ten Holts befaamde Canto Ostinato op twee vleugels. Sandra en Jeroen van Veen speelden al van Miami tot Novosibirsk en gaven uitverkochte optredens in Het Concertgebouw te Amsterdam. Het duo speelde ook op ongewone locaties zoals een treinstation. Hun album Canto Ostinato voor twee piano’s is in meer dan 40 landen verkocht.

Line-up compleet

Eerder werden Hooverphonic with orchestra, Milow, Walk Off The Earth, Lucky Chops, Typhoon, Alex Vargas, Memphis Maniacs, Boris presents Keep The Funk Alive, The Common Linnets en Matisyahu al bevestigd voor de reeks openluchtconcerten in het Amsterdamse Bostheater tijdens de zomermaanden van 2017. Met Tubular Bells & Canto Ostinato is de line-up voor Live At voor dit jaar nu compleet.

Ticketinfo

Kaarten voor Tubular Bells en Canto Ostinato op zondag 17 september kosten €25 excl. servicekosten. Tickets zijn verkrijgbaar Eventim.nl. De kaartverkoop start aanstaande vrijdag 30 juni om 10:00 uur.

LIVE AT 2017:

Lucky Chops

maandag 10 juli 2017

Walk Off The Earth (uitverkocht)

zaterdag 22 juli 2017

Boris presents: Keep The Funk Alive

zondag 6 augustus 2017

Typhoon

zondag 13 augustus 2017

The Common Linnets

maandag 14 augustus

Alex Vargas

zondag 20 augustus 2017

Hooverphonic with orchestra

zondag 27 augustus 2017

Milow

zondag 3 september 2017

Matisyahu

zondag 10 september 2017

Memphis Maniacs

vrijdag 15 september 2017

Tubular Bells & Canto Ostinato

zondag 17 september 2017