UTRECHT - 10.000 bezoekers verwacht op VeggieWorld en slotevent van Week Zonder Vlees

VeggieWorld, 10 en 11 maart, Jaarbeurs Utrecht Utrecht, 6 maart 2018.

De Nationale Week Zonder Vlees is gisteren officieel gestart. ProVeg Nederland​ organiseert, samen met De Nationale Week Zonder Vlees op zondag 11 maart een feestelijk slotevent tijdens ​VeggieWorld Utrecht 2018​, de grootste vleesvrije beurs ooit van Nederland. ​De organisatie verwacht dit jaar ruim 10.000 bezoekers, meer dan 100 standhouders, tientallen sprekers en sporters uit binnen- en buitenland en vooral heel veel plantaardig eten.

VeggieWorld, de grootste vleesvrije beurs van Nederland is al drie jaar het hoogtepunt voor iedereen die houdt van lekker vegetarisch en vegan eten. Hier proef je wat je wel kan als je kiest voor vaker plantaardig. Je kunt dit weekend bij Jaarbeurs in Utrecht kennismaken met de nieuwste vleesvrije producten, je laten inspireren door voedingsexperts, vlees- en kaasvervangers uittesten en zelfs armpje drukken met vegan bodybuilders.

“Alles is 100% vegan, van de shoarma tot de cheesecakes, de worsten en de pizza. Zowel als health foodie als vijfde generatie slager en junk food lover kom je hier aan je trekken,” vertelt vertelt Veerle Vrindts, directeur van ProVeg Nederland en organisator van VeggieWorld Utrecht. “Een betere afsluiter voor de Nationale Week Zonder Vlees kan ik me niet voorstellen.”

Week Zonder Vlees Slotevent

“Vorig jaar bezochten ruim 7600 mensen VeggieWorld,” vertelt Veerle Vrindts, “ Dit jaar combineren we de beurs met de Nationale Week Zonder Vlees en verwachten we 10.000 bezoekers.” ProVeg organiseert speciaal voor De Week Zonder Vlees een groot slotevent van De Nationale Week Zonder Vlees tijdens VeggieWorld.

Isabel Boerdam, initiator van de Nationale Week Zonder Vlees en bekend van het boek en blog De Hippe Vegetariër presenteert de resultaten van de eerste editie van de Nationale Week Zonder Vlees. Ook is er alle gelegenheid tot vragen stellen en kan je ervaringen uitwisselen met andere deelnemers of advies vragen bij experts. Tot slot kan je je meteen inschrijven voor de VeggieChallenge, een makkelijke manier om ook na de Week je goede voornemens verder te zetten. Het Nationale Week Zonder Vlees Slotevent zal plaatsvinden op zondag 11 maart om 12:00 uur.