ZANDVOORT - Zaterdag 6 November treed de inmiddels tweeëntwintig jarige singer songwriter Wendy Moore eindelijk weer live op. Moore geeft een solo akoestische show van 45 minuten die start om 20.00 bij Café Buitenspel aan de Kosterstraat 9 in Hartje Centrum Zandvoort. Wendy Moore "Eindelijk mag ik weer, want door Corona heb ik heel lang niet meer live kunnen optreden voor publiek. Ik heb zelfs overwogen er mee te stoppen.

Gelukkig was ik daar snel overheen en ben ik mij gaan focussen op het schrijven van veel nieuwe liedjes. Daar zijn er nu vier van geproduceerd in de studio van Stijn van Rijsbergen. Ik ben nu druk bezig met het afronden van mijn eerst EP, die ergens in de aankomende maanden wordt gereleased. Een aantal van de nieuwe nummers zal ik Zaterdag avond zingen en begeleiden op mijn akoestisch gitaar" Aldus Moore. Wendy Moore schijft zelf al haar Engelstalige Pop muziek en is al redelijk een bekend gezicht aan het worden in de Pop scene in Nederland.

Ze maakt gitaar dominante popmuziek met teksten die verhalen vertellen. Met Moore's kenmerkende stem, meeslepende uitvoering en songwriting vanuit een nieuw gezichtspunt, blijft ze haar geluid uitbreiden met elke release. Wendy is bekend van haar eerste singles "So Over Fake Friends, Elixer en Relapse," Een herkenbare top klinkend akoestische popnummers over het loslaten van nepmensen, die ze al eerder uitbracht voor de Pandemie.

Live Music Wendy Moore
Zaterdag avond 6 November 2021
Tijd 20.00 uur
Cafe Buitenspel Zandvoort
Kosterstraat 9 Zandvoort