ZANDVOORT - Café Laurel & Hardy aan de Haltestraat in Zandvoort bestaat 20 jaar. Dit is op zaterdag 29 juni j.l groots gevierd met een gezellig festival voor de deur.

In 1999 is men begonnen, en hoewel het in het begin niet mee viel om de boel aan de gang te krijgen bleek dat na en paar veranderingen in de indeling het goed begon te lopen. Vooral doordat men immer leuke dingen voor de klanten weet te organiseren.

Het dieptepunt was in 2008 toen de zaak werd getroffen door brand. Drie maanden is men dicht geweest om dit weer op te bouwen, maar daarna stond er weer een prachtige zaak.

Dat de tijd vliegt als het gezellig is blijkt want ondertussen bestaat Laurel & Hardy alweer twintig jaar en is het tijd voor een feestje.afgelopen Zaterdag stond er een podium voor de deur waar Van Kessel Live, DJ Maxime en DJ Ramonski op zullen treden. Het feest begon om 19:00 uur.

Daarnaast willen Ron, Gerda, Karin, Robby en Jason alle trouwe gasten bedanken voor vele gezellige jaren en toezeggen dat er nog vele van dit soort jaren zullen volgen.