ZANDVOORT - In 2019 konden we voor het eerst kennismaken met Wendy Moore. Haar catchy popsongs ‘So Over Fake Friends en ‘Relapse’ brachten haar een hoop luisteraars.


Wendy heeft nooit een geheim gemaakt van haar seksuele oriëntatie en hoopt met haar muziek fans binnen én buiten de LGBTQ gemeenschap kracht en zelfvertrouwen te geven. Met haar emo teksten en looks vond singer/songwriter Wendy Moore dat ze wel een wat steviger geluid kon gebruiken en daarom nam ze haar nieuwe songs op met producer Stijn van Rijsbergen die we kennen van Lucas Hamming en MAR.

Het Amsterdamse label Zip Records was direct gecharmeerd en bood Wendy Moore een contract aan. 17 juni is de release van de eerste single uit deze samenwerking, ‘That’s Not You’. Als ambassadeur van Pride at the Beach zal Wendy deze zomer te zien zijn tijdens de festiviteiten in Zandvoort.

Daarna hoopt ze weer veel te kunnen spelen met haar (all female) band óf in een kleine setting op akoestische gitaar want Wendy Moore speelt én zingt fantastisch en staat te trappelen om haar nieuwe songs met iedereen te delen.