ZANDVOORT - "Ik heb in tijden niet zo'n een heerlijke middag gehad" zucht een deelnemer aan het zomeruitje naar Groenendaal. Pluspunt Zandvoort organiseert elk jaar diverse zomeruitstapjes voor de senioren van OOK Samen en Samen DOEN en afgelopen donderdag waren zij te gast bij Kinderboerderij 't Molentje waar zij een rondleiding kregen, zichtbaar genoten en flashbacks kregen naar vroeger toen zij met hun kinderen daar kwamen.

Aan de overkant streken zij neer op het prachtig gelegen terras van Speeltuin Groenendaal waar zij zeer gastvrij werden onthaald, voorzien werden van een koel drankje en als verrassing ook nog eens mochten kiezen voor een patatje, broodje kroket of appeltaart. Daar werd zeker geen nee tegen gezegd en er werd heerlijk gesmuld.

De tweede verrassing was dat de groep niet mocht afrekenen: alles was gratis! Wat een schitterend gebaar. Namens alle deelnemers: heel erg veel dank allemaal, het was een middag om niet te vergeten.

Natuurlijk worden ook alle vrijwilligers van Pluspunt weer heel hartelijk bedankt voor het begeleiden, het rijden èn het thuisblijven, want ook ìn Pluspunt ging OOK Samen gewoon door met de Kaart- en de Breiclub.

Wilt u ook eens meedoen? Kom dan langs bij Pluspunt in Zandvoort Noord op dinsdag- of donderdagmiddag òf bij Wijksteunpunt de Blauwe Tram in Zandvoort Centrum op woensdagmiddag tussen 13.30 en 16.00 uur en doe gezellig met ons mee. Meer informatie over de zomeruitstapjes kunt u vinden op de website van Pluspunt: www.pluspuntzandvoort.nl