Monique Christiaans begon vijf jaar geleden haar eigen Yoga en Detox bedrijf. Door het aanbieden van verschillende soorten Yoga lessen, Detox behandelingen en workshops wil ze mensen tijd voor zichzelf gunnen en hun levensstijl helpen te verbeteren. Doordat Monique In 2013 de strijd aan moest gaan tegen kanker, weet ze maar al te goed hoe belangrijk dat is voor je welzijn en geluk.

Sinds anderhalf jaar
heeft Monique haar eigen studio, op een unieke locatie in het centrum Zandvoort (boven de Hema). Het team van Zenzo Yoga bestaat uit diverse gecertificeerde yoga docenten waar je terecht kunt voor Hatha, Yin, Flow, Yin/Yan, Yoga Nidra, Senioren, Zwangerschaps-en Nek, Schouder en Rug Yoga (met de Critical Alignement strip). Ook geeft ze er haar detox begeleiding programma, diverse workshops en ontvangt ze regelmatig bedrijven die gebruik maken van de mooie ruimte voor een vergadering in combinatie met een stress reductie programma. Kom meedoen en geniet daarna samen van een verse gemberthee of een biologisch sapje. Schijnt de zon weer? Dan is buiten lessen ook mogelijk!

De prijzen bedragen 9,50 euro voor een losse les. Een 10-rittenkaart koop je voor 85 euro (onbeperkt geldig). Je kunt ook een abonnement afsluiten voor 32 euro per maand, een les per week; of voor 42 euro per maand, onbeperkt (een maand opzegtermijn).

Tot snel bij Zenzo in Zandvoort.

Zenzo Yoga
Raadhuisplein 1b
2042LR Zandvoort
www.zenzoyoga.nl