Dat yoga goed is voor het lijf en het hoofd weten we allang. Dat je van zingen vrolijk wordt en van samen zingen nog vrolijker is ook niet nieuw. Wat wel nieuw is; op 30 mei tot en met 4 juni 2020 kun je mee op zang/ yoga vakantie in Italië

Een lang gekoesterde wens van André Wullems en Carolien Goeman.Afgelopen zomer reisden zij naar Prati Piani in Italië en daar vonden zij de ideale plek om deze vakantie aan te bieden. Op een hoogte van 1150 meter ligt het landgoed Prati Piani, eigendom van oud-IJmuidenaar Andre Smit.

Deze oude boerderij biedt de ideale gelegenheid om 6 dagen lang even helemaal tot jezelf te komen.

De dagen worden gevuld met gezamenlijke yoga lessen en veel samenzang. Yin yoga is een zeer toegankelijke vorm van yoga waarbij je op zoek gaat naar ontspanning door ademhalingsoefeningen, rekken en strekken.Die ademhaling komt weer terug in de gezamenlijke zanglessen. Controle over de ademhaling is immers de basis van de zangstem. Naast het samen zingen is er ook aandacht voor theorie en meerstemmig zingen. Deze groepsvakantie is all-inclusive. Er gaat een kok mee en wil je tussen de lessen door een wandeling maken in de schitterende omgeving neemt de beheerder je graag mee. De italiaanse invloed zie je terug in het eten en, tussen de bedrijven door, “Il dolce far niente” in de prachtige tuin van Prati Piani.Deze vakantie wordt aangeboden door Carolien, zij is afgestudeerd aan het Complete Vocal institute in Kopenhagen en André , hij is afgestudeerd als Yin yoga docent aan de Aalo.

Wil je meer informatie? Kijk dan op https://zangschoolcaroliengoeman.com/zangyoga-vakantie