Ook al duurt deze lockdown eigenlijk veel te lang, we blijven positief en maken er gewoon weer het beste van.....!
En omdat wij er ontzettend veel plezier in hebben gaan we gewoon weer een bankbingo doen! Een avond vol vermaak en gezelligheid vanuit 't Wapen gewoon bij jullie thuis op de bank!


En omdat alles dit jaar anders is dan anders en koningsdag op een dinsdag valt, staat deze keer de bingo in het teken van een ouwerwets gezellige koninginnedag, De muzikale omlijsting van deze bingo wordt verzorgd door onze eigen Jer Berg.

Onder het genot van je eigen drankje en hapje, of de Wapens Weekendtas meespelen met onze BINGO, vanaf je eigen bank....!
Vrijdagavond 30 april gaan we live vanaf 19.45 uur, om 20.00 uur start de bingo.

We gaan live via Facebook, dus deelnemen kan met minstens 1 facebookaccount. Het makkelijkst te volgen op de laptop, telefoon kan ook eventueel gecast naar je tv.

We zorgen voor een fantastisch prijzenpakket en spelen 3 rondes BINGO Uiteraard kopen we de prijzen zoveel mogelijk lokaal!
Ook zit er deze keer weer een WITTE KAART bij, hiermee kan je mee spelen op de grote witte kaarten bingo-show op 't Gasthuisplein! ( Zodra het weer kan, voorlopige datum staat op 14 augustus)

Inschrijven en dus deelname aan de BINGO kan via Whatsapp naar 06-13325770 o.v.v. van je adresgegevens en het aantal kaarten.
De bingo kaarten kosten €10,- en daarmee spelen we 3 rondes.

De kaarten worden in jullie brievenbus gedaan

Tevens verloten wij onder de bingo spelers vanaf hun eigen bank een etentje bij 't Wapen als dat weer kan, voor degene die ons de leukste foto daarvan in oranje outfit stuurt .